Trending:


Policisté v autě zabili při srážce mladou ženu. Na magistrále s majákem honili tuningáře

Při srážce policejního auta s dalším vozem v Praze 2 v noci na pátek zemřel jeden člověk a další čtyři lidé byli zraněni. Policisté v danou chvíli pronásledovali rychle jedoucí auto, sdělil policejní mluvčí Jan Daněk. Okolnosti nehody a míru zavinění podle něj vyšetřuje Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Podle záchranné služby při nehodě zemřela dívka. Dva muži a jedna žena utrpěli středně vážná zranění a jeden muž byl zraněn lehce.


Peugeot e‑3008: Šarmantní Francouz každým coulem

Třetí generace Peugeotu 3008 prošla radikální proměnou. Zatímco první dvě byly víceméně klasickými rodinnými SUV, novinka sází poprvé na karoserii ve stylu kupé, to znamená se svažující se střechou v zadní části. K tomu designéři použili mohutnou přední část se světelnými drápy denního svícení a minimálně 19palcová kola. Z francouzského modelu se t...


Škoda Kodiaq 2.0 TDI. Nový král českých SUV

Škoda Kodiaq je od představení v roce 2017 jedním ze zásadních modelů značky, což naznačuje i jejich množství na domácích silnicích. Po necelých 900 000 vyrobených kusech přichází nová generace.


VIDEO: Mop Ultramax XL Turbo. Proč je důležitá velikost?

Potřebujete rychle uklidit? S mopem Ultramax XL Turbo od Viledy to je hračka. S námi se dozvíte, proč je důležitá i velikost. Set Ultramax XL TURBO obsahuje plochý mop a kbelík se šlapacím pedálem Ultramax XL TURBO mop Návlek: 2 druhy vláken, které lépe odstraňují nečistoty a perfektně vyčistí vaši podlahu: mikrovlákna pohltí a setřou mastnotu a […] The post VIDEO: Mop Ultramax XL Turbo. Proč je důležitá velikost? appeared first on HomeInCube.


Krize ve Volkswagenu: Musí zdražit modely se spalovacími motory

Automobilka Volkswagen čelí finančním potížím a připravuje sérii opatření na jejich zmírnění. Mezi klíčové kroky patří plánované zdražování, které se pravděpodobně dotkne zejména modelů s tradičními spalovacími motory.


Srážka policejního auta s jiným autem v Praze skončila tragicky, zemřela dívka

Praha - Při srážce policejního auta s dalším vozem v Praze 2 v noci na dnešek zemřel jeden člověk a další čtyři lidé byli zraněni. Policisté v danou chvíli pronásledovali rychle jedoucí auto, sdělil ČTK policejní mluvčí Jan Daněk. Okolnosti nehody a míru zavinění podle něj vyšetřuje Generální inspekce bezpečnostních sborů. Podle záchranné služby při nehodě zemřela dívka. Dva muži a jedna žena utrpěli středně vážná zranění a jeden muž byl zraněn...


V Česku jezdí téměř 580.000 fabií, po Škoda Octavii jde o nejrozšířenější auto

Praha - V Česku jezdí téměř 580.000 vozů Škoda Fabia. Po sesterské Škoda Octavii jde o druhý nejrozšířenější model na tuzemských silnicích. Současná čtvrtá generace je i přes letošní 19 procentní pokles prodejů na českém trhu sedmým nejprodávanějším vozem. Vyplývá to z údajů ministerstva dopravy a Svazu dovozců automobilů. Fabia tento týden slaví 25 let od svého prvního představení.


Jezdec F1 usedl do pojízdného McLarenu ze stavebnice LEGO: Model byl sestaven v Česku!

LEGO a McLaren spolupracují od roku 2015, což přineslo řadu stavebnic Technic, včetně modelů vozů F1 MCL36 (2022) a MP4/4 Ayrtona Senny. Jejich spolupráce kulminovala replikou legendárního hypersportu McLaren P1 v měřítku 1:1, který se dokonce objevil na okruhu Silverstone s jezdcem F1 Landem Norrisem za volantem. Za celým projektem stojí Češi.


Elektrokolo není pro pěší turistiku. Sportovní gigant proto vymyslel elektrické turistické kalhoty

Zdá se, že pěší turistika není v době elektrokol tak úplně in. Ale možná se to může rychle změnit. Dokládá to zajímavý vynález pro turistiku v horách. Turistické kalhoty využívající technologické zařízení na podporu svalů nohou by mohly být hitem příštích let.Souvisejicí články Tip: tato neprávem opomíjená bezpečnostní funkce WhatsAppu je zbytečně skrytá – aktivujte si ji Tip: Nedoceněná - tato klávesová zkratka šetří spoustu času Hrozí u vás...


Nákladní auto ve Znojmě usmrtilo chodkyni

Nákladní auto ve Znojmě usmrtilo chodkyni


Jirka (53): Už roky lžu manželce o ceně své sbírky kovových autíček. Kdyby ji znala, asi by ji to ranilo

Jirka celý život sbírá kovová autíčka. Jsou to dokonalé zmenšeniny aut. Za nejdražší kousek zaplatil 12 tisíc korun. Před manželkou samozřejmě ceny upravuje a dlouho mu to procházelo. Nastal ale okamžik, kdy se bude muset přiznat.


Poblázněná elektronika: auto místo brzdění narazilo do jiných vozidel

Elektronické asistenční systémy v elektromobilech mají usnadnit řízení – mohou však představovat i vážné bezpečnostní riziko, jak ukazuje případ jedné řidičky. Místo brzdění její vozidlo narazilo do dalších aut – a dokonce poté ještě zrychlovalo.Souvisejicí články "Plánovač nastavení" pro Windows 11 PowerToys je šikovná věcička Největší důvod k nákupu PlayStationu 5 Pro? GTA 6, shodují se experti Sluchátka Apple AirPods jako kvalitní...


Smrt mladé dívky v Praze: Policisté honili tuningáře a srazili se s osobákem

K obrovskému neštěstí došlo v noci na pátek v Praze. Po srážce s policejním autem zemřela mladá dívka. Policisté ve chvíli, kdy došlo k tragickému střetu s civilním vozem, jeli se zapnutými majáky a honili tuningová auta. Následně narazili do osobáku, ve kterém jelo pět lidí. Spolujezdkyni zaklíněnou ve vozidle se zástavou srdce 30 minut oživovali, následkům zranění podlehla.


Volkswagen po 30 letech porušil tabu. Lidé přijdou o záruku zaměstnání

Věhlasná automobilka Volkswagen přistoupila k radikálnímu kroku. Představenstvo skupiny po 30 letech zrušilo „záruku zaměstnání“ pro pracovníky automobilového koncernu v Německu. Jedná se o tragickou zprávu pro automobilový průmysl, jelikož Volkswagen patří mezi špičku automobilového průmyslu. Zpráva přichází pouze pár dní poté, co představenstvo skupiny oznámilo plány na šetření. Už dříve vedení připustilo, že se bude propouštět a dojde i k...


Pravidla kontroly parkování aut

Pravidla kontroly parkování aut


Terminátor vyměnil motorku za kolo. Legendární Schwarzenegger se proháněl ulicemi Prahy

Slavný herec Arnold Schwarzenegger přiletěl do Prahy. V hlavním městě Česka si v sobotu dopřál kávu na zahrádce jednoho z podniků, následně ho pak lidé v neděli zachytili, jak brázdí ulice města na půjčeném kole. Představitele filmového Terminátora tak mohli Pražané vidět tak, jak ho neznají!


DLOUHODOBÝ TEST: Citroen C5 X Plug-in Hybrid – cesta na dovolenou + spaní v autě

V dnešním díle našeho dlouhodobého testu se zaměříme na to, jakým společníkem je plug-in hybridní C5 X při delších cestách. Vydali jsme se do Julských Alp – do Slovinska. Celkem jsme najeli přes 1500 km, jak to dopadlo se spotřebou a co dobrodružné spaní v autě?


Hasičům vykradli auto

Hasičům vykradli auto


„Volkswagen nám vyhlásil válku.“ Vlajková gigafactory nebude giga

Koncern Volkswagen (VW) šetří, kde může. Platí to i pro vlajkovou gigafactory v dolnosaském Salzgitteru. Budovaná továrna, která má zhotovovat baterie do elektromobilů koncernových značek včetně Škody Auto, bude vyrábět jen napůl. Závod sice byl navržen tak, aby pojal dvě výrobní linky, vedení VW však přinejmenším zpočátku počítá jen s jednou. Reaguje tak na slabou poptávku po ryze elektrických vozech, na kterou automobilky narážejí v Evropě i v...


Audi v Bruselu končí výrobu elektromobilů. „Ztěžujete situaci průmyslu,“ zní z odborů kritika úřadů

Více než 5000 lidí dnes prošlo Bruselem, aby podpořili zaměstnance místní továrny automobilky Audi, která se chystá ukončit výrobu a propouštět. Zastavila se také většina městské hromadné dopravy, informuje agentura Reuters.


KOMENTÁŘ: Vezmi si svetr, nejezdi autem, umyj si krk. Dvořák a spol. nás mají za hloupá děcka

Říká se, že doba vymknutá z kloubů šílí. My jsme však nyní spíše svědky šílení vymknutých a z řetězu utržených politiků. Elit, jež zapomněly, o čem politika je – či přinejmenším, o čem být má. Tedy, že je to v prvé řadě služba občanům a správa věcí veřejných. Politik není ani vychovatel, ani poručník a už vůbec není neomezený vládce. V podstatě je pouhým správcem, navíc dočasným a nahraditelným. Ale to si neuvědomuje. Místo toho se politici...