SMRT MLADé DíVKY V PRAZE: POLICISTé HONILI TUNINGářE A SRAZILI SE S OSOBáKEM

K obrovskému neštěstí došlo v noci na pátek v Praze. Po srážce s policejním autem zemřela mladá dívka. Policisté ve chvíli, kdy došlo k tragickému střetu s civilním vozem, jeli se zapnutými majáky a honili tuningová auta. Následně narazili do osobáku, ve kterém jelo pět lidí. Spolujezdkyni zaklíněnou ve vozidle se zástavou srdce 30 minut oživovali, následkům zranění podlehla.

„V noci se stala v křižovatce ulic Sokolská a Wenzigova v Praze 2 smrtelná dopravní nehoda, při které bohužel zemřel jeden člověk a další čtyři se zranili. Služební vozidlo se v križovatce střetlo s civilním vozidlem, ve kterém následně zemřela spolujezdkyně. Všechni zranění skončili v nemocnici,” uvedl policejní mluvčí Jan Daněk. 

30 minut bojovali 

Podle informace pražských záchranářů skončilo v jejich 5 pacientů. „Mladá dívka byla zaklíněná a měla zastavené srdce, o její život jsme bojovali více než 30 minut, bohužel nakonec zemřela,” uvedla záchranka na sociální síti X. Ostatní utrpěli středně vážná poranění a skončili po ošetření záchranáři v nemocnici.

Policejní zátah na pražském arcibiskupství: Řeší se machinace s pozemky na okraji Prahy

Soustrast rodině

Je nám velmi líto této tragédie a pozůstalým vyjádřujeme upřímnou soustrast. Zraněným přejeme rychlé a úplné uzdravení. Okolnosti této dopravní nehody a míru zavinění budou prověřovat kriminalisté i pracovníci Generální inspekce bezpečnostních sborů,” dodal mluvčí.

Honili tuningáře

Policejní mluvčí Jan Daněk dále upřesnil, že policisté v uvedenou chvíli řešili rychle jezdící tuningová vozidla po Praze, kdy jedno z nich pronásledovali se zapnutými majáky.

2024-09-13T08:58:34Z dg43tfdfdgfd