Trending:


Dopravní peklo mezi Mostem a Plzní


Do USA letos opravdu ne, díky propojení cyklů se tu přemnožily cikády. V jedné části jich je tolik, že míří i na talíře v restauracích

Do USA letos opravdu ne, přemnožily se cikády. V jedné části jich je tolik, že míří i na talíře v restauracích. S blížícím se létem se východní polovina Spojených států připravuje na událost doslova biblických rozměrů – objevují se tu totiž doslova biliony cikád.


Vandal poškodil auta v Řeporyjích


Proč milujeme Land Rover

Land Rover je jedním z nejikoničtějších automobilů na světě. Od svého uvedení na trh v roce 1948 se po celém světě prodaly miliony těchto odolných univerzálních užitkových vozidel. Land Rover, který byl po desetiletí také oblíbeným dopravním prostředkem členů britské královské rodiny, přesto oslovuje široké masy, kohokoli od zapálených dobrodruhů do terénu až po ty, kteří hledají bezpečné a spolehlivé SUV. Klikněte a zjistěte, proč Land Rover milujeme.


Auto s pohonem 4x4? Nic zvláštního. Prozkoumejte ale koncept bicyklu 2x2

Výrobci jízdních kol se snaží zaujmout. V případě elektrokol k tomu mají více možností. Jednou z nich je pohon na obě kola. Jak ho řeší a jaké výhody tato koncepce má? Souvisejicí články Zákaz telefonů na školách: překvapivé výsledky na zdraví mladých dívek 1,7 milionu Čechů má špatné digitální zdraví. Takhle si ho změříte zdarma Nový iPad Pro (2024) je brutální mašina: dali byste ale 80 000 Kč za tablet? Mohli jste ho mít také: superpočítač se...


Tesla prodává ocelové kladivo CyberHammer. Spíše než na stavbu zamíří do sbírek a s násobnou cenou na eBay

Kromě aut a robotů prodává Tesla i více či méně zajímavý merch. Některé jsou obyčejné a od konkurence se liší pouze logem, jiné jsou opravdový bizár, nad kterými zůstává rozum stát.


VIDEO: Rychle jedoucí auto upoutalo pozornost strážníků v Plzni. Když se ho pokusili zastavit, řidič nereagoval a začala dramatická honička


Pekingský autosalon 2024: Evropské automobilky bojují o čínský trh

Volkswagen, Audi a další evropské automobilky se snaží získat větší podíl na trhu v Číně, kde stále více překonávají domácí konkurenci. Současně čínští výrobci automobilů začínají zvažovat expanzi do Evropy.


Japonská automobilka Toyota zvýšila celoroční tržby i zisk na rekord

Tokio - Japonská automobilka Toyota Motor v uplynulém finančním roce zdvojnásobila čistý zisk na rekordních 4,94 bilionu jenů (téměř 742 miliard Kč). Hospodaření podpořila vysoká poptávka po autech po skončení pandemie covidu-19 a také slabší kurz jenu. Firma, která je největším prodejcem automobilů na světě, to uvedla v dnešní tiskové zprávě. Letos však očekává pokles provozního zisku.


Konec snu o autu Apple? Možná ne tak docela

Na projektu Apple Auto se pracovalo deset let. Letos v únoru ho nejvyšší šéfové Applu odpískali. Ale možná to nebylo zcela konečné rozhodnutí, jak se nyní ukazuje. Apple údajně zkouší nové partnerství. Souvisejicí články Po roce 2035 opravdu jen elektromobily? V Mladé Boleslavi se něco chystá Vysoký nepoměr v EU: počet dobíjecích stanic pro elektroauta je příliš nízký. Situace v ČR je jiná Máte elektrokoloběžku? Od dubna vás může čekat...


Mercedes‑AMG C 43: Kvádro maskuje povahu divocha

Říká se jim sleeper cars. Auta, která působí celkem normálně, ale na silnici zesměšní kde koho. Dokonale maskují své neskutečné schopnosti, a to zcela záměrně. Proč vehementně křičet do světa, že umíte zrychlit na stovku pod pět sekund a v zatáčkách si povodíte i supersporty věhlasných italských značek? Důležité je to, že přesně to se děje. Stříbrn...


Tereza Kerndlová: Zdemolované auto a límec kolem krku! Co se stalo?

Tereza Kerndlová v úterý pořádně vyděsila své fanoušky. Na instagramovém profilu se objevila její fotografie s límcem kolem krku a také snímek havarovaného automobilu. Co se jí stalo?!


Dojezd 1000 km a nabíjení rychlostí 1 km za sekundu*. Dodavatel Tesly, Xiaomi a Volkswagenu představil novou baterii

Baterie, která je nabitá za 10 minut a zajistí dojezd 1000 km. Kolikrát už jsme tohle slyšeli? Jenže tentokrát informace přichází od společnosti CATL,...


Jízda s vozem Bugatti: Výkon, krása a lesk

Nádherně navržený a precizně zkonstruovaný vůz Bugatti je posledním slovem v oblasti špičkových automobilů. Ve dvacátých a třicátých letech 20. století slavila společnost úspěchy v závodních závodech a stejného věhlasu dosáhla i se svými silničními vozy, které byly postaveny bezkonkurenčním, uměleckým způsobem a byly známé svou spolehlivostí. V polovině devadesátých let minulého století se Bugatti prosadilo jako jedna z nejluxusnějších automobilových značek na světě a dnes je vlastnictví vozu Bugatti symbolem nejvyššího postavení. Prohlédněte si tuto galerii a projeďte se historií jedné z nejkrásnějších automobilových značek na světě.


Muzeum tanků ve Smržovce k výročí konce války poprvé ukázalo repliku Tigera

Smržovka (Jablonecko) - Muzeum obrněné techniky ve Smržovce na Jablonecku dnes návštěvníkům poprvé ukázalo nedávno získanou repliku těžkého tanku Tiger I, který německá armáda používala za druhé světové války. Premiérově v tomto roce nabídlo i jízdy tanky. Muzeum tím chtělo připomenout, že dnes uplynulo 79 let od konce druhé světové války.


V Kostelní Lhotě na Nymbursku vjel řidič auta na chodník, srazil několik chodců


Hitem léta 2024 budou Bowling bags: Retro kabelky se vrací v menší velikosti s výrazným zdobením

Oblý, válcovitý tvar tašky s uchy byl velmi oblíbený už v 90. a nultých letech. Tehdy oživil retro modely klasických amerických tašek na bowling. Dnes ale tzv. bowling bag míří výš než jen do běžné volnočasové módy. Libuje si v elegantních outfitech a milují ji snad všechny luxusní labely světa.


Prozkoumejte svět z gauče: Virtuální cestování vám otevře dveře do neznámých končin

Cestování je prý takové, jací jsou lidé, s nimiž cestujete. Něco pravdy na tom bude, protože právě na cestách se velmi často projeví pravá povaha člověka. Dalajláma prohlásil, že bychom měli alespoň jednou za rok navštívit místo, kde jsme nikdy předtím nebyli. Neznamená to ale, že musíte kvůli tomu jet na opačný konec světa. Stačí se podívat jen do svého okolí. I tam se určitě najdou místa, jež jste ještě nenavštívili. A americký politik Irwin...


Strach a chyby - Česko na grilu S1 (8)


BYD pokračuje v útoku na Evropu. Chystá superlevný elektromobil a rozšíření výroby

Čínská automobilka BYD zvažuje výstavbu další továrny v Evropě. Uvede také superlevný elektromobil.


Spáleniště... Příběhy hasičů: Žhář zapálil Lamborghini


Milionová mzda, kterou Jeremy Clarkson dostal za hvězdnou účast v “Clarkson’s Farm”, je odhalena

Odhadovaný plat moderátora Jeremyho Clarksona k účinkování v reality show "Clarkson's Farm" byl odhalen a částka je impozantní.


Při srážce osobáku a dvou nákladních vozů na D1 zemřel člověk


Dovozy drtí česká rajčata


Portugalskou rallye vede Rovanperä o sekundu před Ogierem

Coimbra (Portugalsko) - Vyrovnanou první etapu Portugalské rallye ovládl úřadující světový šampion Kalle Rovanperä z Finska. Po devíti rychlostních zkouškách vede o jedinou sekundu před osminásobným mistrem světa Francouzem Sébastienem Ogierem, který stejně jako Rovanperä startuje jen ve vybraných soutěžích.