HITEM LéTA 2024 BUDOU BOWLING BAGS: RETRO KABELKY SE VRACí V MENší VELIKOSTI S VýRAZNýM ZDOBENíM

Oblý, válcovitý tvar tašky s uchy byl velmi oblíbený už v 90. a nultých letech. Tehdy oživil retro modely klasických amerických tašek na bowling. Dnes ale tzv. bowling bag míří výš než jen do běžné volnočasové módy. Libuje si v elegantních outfitech a milují ji snad všechny luxusní labely světa.

Najdete ji tak v nabídce značek jako Prada, Miu Miu, Burberry, Louis Vuitton nebo Chanel. Nemusíte ale za kabelku, obzvlášť takto excentrickou a poměrně extravagantní, utratit několik měsíčních platů. Právě díky oblibě u luxusních značek je ale samozřejmá i vlna dostupnosti podobných modelů napříč řetězci s běžnou módou.

Košilové, bodycon nebo do áčka? Džínové šaty jsou jasný trend současnosti, který sluší každé postavě

Oblé tvary nebo dokonalý válec

Tam seženete tašky evokující obal na oblíbené sportovní náčiní za rozumné ceny a v mnoha velmi zajímavých provedeních. Od sportovních typů vycházejících z retro trendu amerických bowlingových zavazadel až po vysoce elegantní prošívané modely drobnějších rozměrů a takřka dokonale válcovitého tvaru, které v současnosti patří k nejvýraznějšímu zosobnění tohoto stále se vracejícího trendu.

Módní trend jako třpytivý suvenýr od moře: Nosí se kabelky věrně napodobující škeble a lastury

Do dlaně nebo jako crossbody

Obvyklým typem bowlingové kabelky tak je zaoblená taška válcovitého tvaru s plochým, zvýrazněným dnem a dvěma krátkými uchy. Může mít i charakter crossbody, to když jí nechybí ani dlouhý popruh k nošení. A mezi bowlingovými kabelkami současnosti najdete také zcela válcovité modely, které mají dokonale kruhový průřez.

Trendy tenisky roku 2024: Nosí se robustní, retro kousky i modely jako vytažené z popelnice

Místo koule pojme jen pár nezbytností

Samozřejmě už se nepočítá s tím, že si v ní ponesete bowlingovou kouli, rozměry módních modelů tak rozhodně nemusí být nijak závratné. Naopak, drobnější a subtilnější kousky jsou skvělým letním doplňkem, který nepřetížíte, nabízí spíše méně prostoru, o to elegantnější ale jejich oblá silueta může být.

Na nabídku kabelek typu bowling podle nejnovějších trendů se můžete podívat do fotogalerie.

Související články

2024-05-06T07:29:30Z dg43tfdfdgfd