TOHLE SPOJí STARé AUTO S NOVýM MOBILEM. ALZAPOWER F140 FUNGUJE JAKO USB NABíJEčKA, HANDSFREE A CHYTRé RáDIO

Se slevovým kódem ALZADNY30 můžete koupit FM vysílač AlzaPower F140 jen za 489 Kč. Běžně stojí sedm stovek a v akcích bývá jen sporadicky. Zařízení doplní...

Se slevovým kódem ALZADNY30 můžete koupit FM vysílač AlzaPower F140 jen za 489 Kč. Běžně stojí sedm stovek a v akcích bývá jen sporadicky. Zařízení doplní několik užitečných funkcí i do starého auta. Pomínkou je pouze to, aby mělo zapalovač/zásuvku na 12 či 24 V a FM rádio.

Transmitter na krátkou vzdálenost vysílá na neobsazené frekvenci v rozsahu 87,5 až 108 MHz, kterou naladíte na autorádiu. Zařízení pak poslouží jako jednoduchý přehrávač, který můžete pomocí flashdisku nebo microSD karty naládovat pomocí MP3 nebo FLACů. Zároveň však nabízí i Bluetooth 5.3, takže se spojí s mobilem, z něhož pak můžete streamovat i Spotify či jakýkoliv jiný zdroj zvuků a hudby.

AlzaPower F140 obsahuje také mikrofon, takže jím lze vyvolat hlasové asistenty z iPhonu i Androidu, nebo poslouží jako handsfree. Tlačítkem se sluchátkem příjmete hovor a druhou stranu uslyšíte z reproduktorů v autě.

Na těle jsou hned tři USB. Základní černé USB-A (5 W) se hodí jen pro flashku, ale oranžové USB-A už poskytuje nabíjecí výkonu 18 W a USB-C do mobilu či jiného zařízení pustí až 20 W. F140 přitom podporuje standardy USB Power Delivery a Quick Charge 3.0. Kolem displeje a portů je RGB proužek, který však lze vypnout.

Zařízení od Alzy si koupilo již přes pět tisíc lidí a většina jej doporučuje, průměrná známka činí 4,5/5. Za 449 Kč lze koupit model AlzaPower F120 se stejnými funkcemi, avšak jiným designem. V Alze jsou také levnější alternativy jiných značek, avšak ty obvykle nenabízejí USB-C ani rychlonabíjení.

Přečtěte si také:

2024-09-10T10:58:52Z dg43tfdfdgfd