KOLOBěžKA SENCOR X50 VYPADá SKVěLE, ZVLáDNE TERéN A UJEDE 65 KM. JEN NA NI MUSíTE MíT POVINNé RUčENí

Sencor představuje novou elektrickou koloběžku Sencor Scooter X50 a ne, není to osmistá variace na Xiaomi. Třídu městských koloběžek novinka převyšuje...

Sencor představuje novou elektrickou koloběžku Sencor Scooter X50 a ne, není to osmistá variace na Xiaomi. Třídu městských koloběžek novinka převyšuje atraktivním designem, výkonem, dojezdem, robustností a prostupností terénem. Vyšší však jsou i hmotnost (25 kg) a cena: 24 999 Kč.

Tak předně výkon: 800W je výrazně (až násobně) více než u běžné městské klasiky. Znamená lepší stoupavost (kopce až 15 %), svižnější akceleraci, ale také nutnost ke koloběžce sjednat povinné ručení. Přitom maximální rychlost zůstává omezená na 25 km/h.

Slibně vypadá dojezd: až 65 kilometrů. Uvidíme v praxi, ale i polovina by byla slušná hodnota. Tisková zpráva zmiňuje terénní schopnosti, ukazuje odpružení obou kol, velkou světlou výšku a bezdušové pneumatiky s hrubým vzorkem. Já budu opět tlumit nadšení, protože 10" kola jsou na nějaké seriózní terénní ambice jednoduše malá.

Přečtěte si také:

2024-04-28T08:53:08Z dg43tfdfdgfd