TOYOTA SE SVýMI UžITKOVýMI VOZY OBJEDE ČESKO. UKážE I DLOUHO OčEKáVANOU NOVINKU

Japonská automobilka slaví úspěchy nejen v kategorii osobních vozů, ale i těch užitkových. Pro své zákazníky si teď navíc připravila zajímavou podzimní akci Toyota Professional Roadshow, během které objede se svými modernizovanými modely Proace celou Českou republiku. K vidění budou průběžně po dobu dvou měsíců v devatenácti různých dealerstvích. Na co se můžeme těšit?

Zatímco francouzský koncern Stellantis na dlouho vysadil z nabídky užitkových vozů spalovací motory, Toyota na ně nezanevřela a prodávala je dál. Díky tomu teď nejen u nás, ale i v dalších evropských zemích patří mezi lídry v tomto poměrně složitém segmentu. Její portfolio aktuálně čítá hned trojici nedávno omlazených modelů – Proace City a Proace v osobních i užitkových verzích a už i letošní novinku Proace Max.

K TÉMATU: Největší i nejterénnější auto v nabídce. Toyota do Česka přivezla žhavé novinky

V současné době největší Toyota je českým zákazníkům k dispozici ve třech různých výškách a délkách karoserie. Nejnižší a nejkratší verze, tedy H1 L2, měří 2 254 milimetrů na výšku a 5 413 milimetrů na délku. Objem zavazadelníku pak činí 10 m3. Naopak to vůbec nejmohutnější provedení H3 L4 zabírá 2 764 milimetrů na výšku, 6 363 milimetrů na délku a uvnitř pobere až 17 m3 nákladu.

Vybírat dále můžete mezi základní výbavou Active za nejméně 815 tisíc Kč bez DPH či napěchovanou Comfort prodávající se od 945 tisíc korun, mezi třemi výkonnostními variantami naftového čtyřválce o objemu 2,2 litru a mezi šestistupňovým manuálem nebo osmistupňovou automatickou převodovkou. V ceně je pak u všech modelů zahrnuta prodloužená záruka ExtraCare na pět let nebo 250 tisíc najetých kilometrů.

Vše kolem aut i hodně zábavy

Prohlédnout a dokonce i na vlastní kůži vyzkoušet modernizované vozy Proace si zákazníci budou moci od 9. září do 11. listopadu během akce nazvané Toyota Professional Roadshow. Chybět nebude ani světový bestseller pick-up Hilux. Všechna výše zmíněná auta navíc budete moci vyzkoušet ve všech dostupných variantách a motorizacích.

Turné po devatenácti českých showroomech započne v Liberci a poslední zastávkou budou pražské Stodůlky. Konkrétní program akce si každý z dealerů vytváří individuálně. V některých městech bude roadshow zaměřena na fleetové zákazníky, jinde bude připraven program pro celou rodinu, představí se i řada možností přestaveb užitkových vozů a autorizovaných partnerů v této oblasti. Více informací naleznete zde.

Kalendář Toyota Professional Roadshow

2024-09-06T15:02:43Z dg43tfdfdgfd