PřI NEHODě U CHRASTI ZEMřELA NA MOTORCE 18LETá ANETA. ZDRCENý OTEC CHCE SPLNIT JEJí VELKý SEN

Nehoda se stala ve středu chvílí po 15:00 na silnici z Chrasti na Skuteč mezi Podlažicemi a odbočkou na Hroubovice. „Osmnáctiletá motocyklistka narazila do před ní jedoucího vozidla Škoda Kodiak, které zřejmě přibrzdilo. Náraz ji odmrštil do protijedoucí dodávky,“ řekla mluvčí krajské policie Markéta Janovská. Žena podle ní utrpěla smrtelná zranění.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Motorkář nepřežil děsivou srážku v Nemčicích. Policie zveřejnila video a nabádá k opatrnosti

Na místo vyjely také jednotky požární ochrany z Chrudimi a Chrasti. „Zraněná motocyklistka byla resuscitována. Na místě přistála i Letecká záchranná služba. Posádka pokračovala v resuscitaci. Bohužel, ale po marném boji o život zraněné se vracel vrtulník prázdný,“ uvedli hasiči Pardubického kraje na svém webu.

Rodinu zesnulé dívky tragédie velmi zasáhla. „Ahoj všem, mám velkou prosbu. Včera u Podlažic zahynula na motorce moje dcera,“ oznámil ve čtvrtek Anetin tatínek Ivo ve facebookové skupině sdružující české a slovenské motorkáře, informuje web Blesk.cz.

Motorkářům ve skupině pak popsal obrovský sen své dcery. „Strašně mezi nás chtěla patřit,“ uvedl a motorkáře poprosil, aby na poslední rozloučení dorazili na svých strojích. „Ať naposledy uslyší ten zvuk, který tak milovala,“ sdělil Ivo. Požádal také motorkáře, zda by mu mohli pomoci s organizací posledního rozloučení. „Já nemám sil,“ napsal.

2023-06-02T18:57:54Z dg43tfdfdgfd