NA FANOUšKA POřADU AUTOSALON SE USMáLO šTěSTí. VYHRáL NOVOU MOTORKU ZA 150 000 Kč

Televizní pořad Autosalon.tv pravidelně přináší svým divákům soutěže o atraktivní ceny. Stačí jen při sledování správně odpovědět na jednoduchou otázku prostřednictvím SMS. Letos byla hlavní výhrou motorka CFMOTO 450CL-C v hodnotě 150 tisíc korun.

Během pěti týdnů, kdy soutěž probíhala, se do finálního slosování dostalo 30 tisíc diváků. Avšak pouze na jednoho šťastlivce čekal stylový cruiser. Byl jím Lukáš Stehlík z Aše, který měl navíc v den předání motocyklu narozeniny.

K TÉMATU: EXKLUZIVNĚ: Potvrzeno, do ČR se vrací MotoGP. Slavný závod se v Brně pojede už příští rok

Jaké byly jeho první reakce?

Vznikl krásný příběh

Je 30. července, 15:00 a redakce Autosalon.tv spouští generátor náhodných čísel, aby vybrala vítěze letošní soutěže. Štěstí se usmálo na číslo 15 416, které patřilo právě Lukáši Stehlíkovi. A jeho reakce byla naprosto spontánní. „No ty vo... to si děláte srandu,“ vyhrkl, když pochopil, kdo mu volá a co vyhrál. S úsměvem pak dodal: „Ještě, že jsem ten hovor z neznámého čísla vzal.“ Původně si totiž myslel, že jde o pracovní záležitost, což mu po skončení směny moc radosti nepřineslo. Nakonec se ale rozjela pořádná oslava.

Jakoby osud sám zasáhl, během hovoru se Lukáš svěřil, že za pár týdnů (14. srpna) slaví narozeniny. Marketingový ředitel firmy Journeyman, Eda Šlampa, která motocykl do Česka dováží, neváhal a domluvil předání motocyklu právě na tento den.

Vyhrál ji ten pravý

Eda dodržel své slovo, a tak v den Lukášových narozenin na něj čekal stylový cruiser přímo v novém showroomu Journeyman CZ, připravený k předání. Jakmile ho Lukáš spatřil, oči mu zazářily. „Ta barevná kombinace je úžasná,“ okomentoval dvoubarevné lakování palivové nádrže. Poprvé se na motorku posadil a začal vyprávět, jak krásně se mu hodí do jeho sbírky. Lukáš totiž není ve světě jedné stopy žádný nováček, ale hrdý majitel mnoha exkluzivních strojů. Až doteď mu ale motocykl typu 450CL-C v garáži chyběl.

Stačilo už jen podepsat pár dokumentů a vše bylo hotovo. Lukáš Stehlík se mohl vydat na svou první jízdu s novým přírůstkem do rodiny. Otočil klíčem, nastartoval, zamával a zmizel v dálce. Co dodat? Všechno nejlepší k narozeninám, Lukáši!

Podrobnosti o CFMOTO 450CL-C

CFMOTO 450CL-C je stylový cruiser, navržený italským designovým studiem Modena 40. Jeho velkou výhodou je, že spadá do skupiny A2 a mohou ho v tom případě řídit motorkáři už od 18 let. Srdce motocyklu je dvouválcový motor o objemu 449 kubíků, který se pyšní výkonem 44 koní. Díky nízké hmotnosti okolo 183 kilogramů je kompaktní bobber snadno ovladatelný a vhodný i pro úplné začátečníky. A jak říká sám expert Autosalonu na motorky Pepa Sršeň: „Možná na něm bude nejdřív jezdit vaše žena nebo syn, ale pak se jednou projedete i vy a budete mít úsměv na tváři.“

2024-09-04T14:01:52Z dg43tfdfdgfd