MOVA, NOVá PODZNAčKA SPOLEčNOSTI DREAME, VSTUPUJE NA EVROPSKý TRH S UVEDENíM 2 CHYTRýCH VYSAVAčů

Společnost MOVA právě na veletrhu IFA 2024 představila nové vysavače MOVA E30 Ultra a MOVA M10, první dva chytré vysavače této značky, které budou uvedeny na evropský trh.

Veletrh IFA 2024 je jednou z nejvýznamnějších technologických událostí roku a bude se konat v německém Berlíně od 6. do 10. září 2024. Přestože akce oficiálně začíná až zítra, některé společnosti využily své přítomnosti v Berlíně k předpremiéře prezentací nových produktů ve svých katalozích. Jednou z nich je MOVA, nová nezávislá značka propagovaná společností Dreame, známým čínským výrobcem inteligentních domácích spotřebičů.

Společnost MOVA právě oficiálně oznámila svůj příchod na evropský trh uvedením svých prvních dvou výrobků mimo Čínu: robotického vysavače a ručního vysavače.

MOVA, nová nezávislá značka společnosti Dreame, představuje své nové výrobky na veletrhu IFA v Berlíně.

MOVA E30 Ultra a MOVA M10, dva nové chytré vysavače, které vám usnadní život.

MOVA, nová dílčí značka společnosti Dreame, právě v Berlíně oficiálně potvrdila svůj příchod do Evropy uvedením svých prvních dvou výrobků na evropském kontinentu: MOVA E30 Ultra a MOVA M10.

Za prvé, MOVA E30 Ultra je robotický vysavač, který je schopen bez námahy odstranit drobky jídla, nečistoty a chlupy domácích mazlíčků díky svému výkonu 7000 Pa a inovativnímu sacímu systému Vormax, který jsme již viděli u jiných modelů jeho mateřské společnosti, jako je Dreame L20 Ultra.

Takto vypadá nový vysavač MOVA E30 Ultra v charakteristické bílé barvě inteligentních robotických vysavačů.

Kromě toho je tento nový robotický vysavač vybaven také dvojitou čisticí funkcí s ultrazvukovou detekcí koberců a funkcí zesílení sání, která udržuje podlahy ve vaší domácnosti čisté a ošetřené.

MOVA M10 je ruční vysavač s velmi podobným designem jako Dreame Z30, který jsme nedávno recenzovali. MOVA M10 je však oproti modelu Dreame lehčí, váží pouhých 0,9 kg, což vám umožní důkladně uklidit celý dům během několika minut.

MOVA M10, první ruční vysavač čínské značky, který přichází do Evropy.

MOVA M10 je také ideálním přístrojem pro mokrý i suchý úklid, protože má velký sací výkon, rotační hřídel, která se bez námahy pohybuje v těsných prostorech a odstraňuje prach, uvolněné vlasy a drobky v obtížných místech, a inovativní systém oddělování kapalin, který zabraňuje proudění vody, aby chránil motor a zajistil optimální výkon po celou dobu úklidu.

Jedná se pouze o první dva výrobky MOVA, které se dostanou na evropský trh, neboť dceřiná společnost Dreame potvrdila, že v blízké budoucnosti budou na trh uvedena další zařízení, jako jsou robotické sekačky, fritézy a elektrické zubní kartáčky.

Další články

2024-09-06T12:11:52Z dg43tfdfdgfd