DVOULETá DVOJčATA ZEMřELA V ROZPáLENéM AUTě. HOLčIčKY VE VOZIDLE ZAPOMNěL PříBUZNý

K obrovské tragédii došlo minulý týden v americkém stotisícovém městě Norman ve státě Oklahoma, kdy dvouletá dvojčata nechal jejich příbuzný na zadním sedadle auta, zatímco venku panovaly teploty přesahující třicet stupňů, informuje USA Today. Dívky uvězněné ve vozidle během horkého dne zemřely. Okolnostmi tragické události se zabývá policie.

K incidentu došlo minulý čtvrtek ve městě Norman v americkém státě Oklahoma. Rodiče měli svěřit své dvouleté dcery Ariel a Avery „důvěryhodnému členu rodiny“, aby je zavezl do školky. Ten je ale zapomněl na zadních sedadlech auta, informuje USA Today. Onoho dne přesahovaly teploty v Normanu 30 °C.

ČTĚTE TAKÉ: Opilý řidič najel do komunitního centra v Arizoně. Na místě bylo minimálně 30 zraněných

Tělíčka dívek byla nalezena policisty provádějícími kontrolu. „Policejní oddělení reagovalo na žádost o kontrolu auta. Po příjezdu strážníci zjistili, že ve vozidle se nacházejí dvě mrtvé děti,“ stojí v tiskovém vyjádření tamních policistů.

„Byly to nejlepší dívky, jaké kdy svět viděl. Upřímně mě to bolí, protože ta děvčata byla hluboce milována,“ řekl zdrcený otec dvojčat pro televizi Oklahoma News 4.

Okolnostmi tragédie se nyní zabývá oklahomská policie. Z jejich počátečního vyšetřování vyplývá, že nejspíše opravdu šlo o nešťastnou nehodu. Přesnou příčinu úmrtí určí soudní lékař.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Střelba na škole v Georgii. 14letý chlapec vraždil puškou, kterou dostal od otce k Vánocům

2024-09-13T07:43:53Z dg43tfdfdgfd