BENZIN DO TESLY? TO ASI NEPůJDE – MLADá žENA TO I PřESTO ZKUSILA

Dvaadvacetiletá žena si zřejmě ani nestihla zvyknou na to, že namísto tankovací pistole se do její Tesly zasouvá konektor elektrické nabíječky. Jak je vidět na videu, mladá žena se zoufale snaží natankovat svou Teslu Model Y benzinem. Komickou scénku, která se stala hitem Twitteru, zachytili na video jiní zákazníci čerpací stanice.

V komentářích byla řidička mnohými označována za "hloupou", někteří tvrdili, že scéna byla zinscenována, aby se o ní psalo. Sama žena se k situaci vyjádřila pro Daily Star a vysvětlila, co jí vedlo ke snaze natankovat do Tesly benzin. To ale není vše. Vložil se i Elon Musk a video okomentoval také.

Trapný incident byl zbytečný omyl: anebo show pro získání sledujících

| Zdroj: Twitter/Hassan Sajwani (@HSajwanization)

Mladá žena zpravodajskému webu sdělila, že se jednalo o pouhý zažitý zvyk a omyl. Údajně za sebou měla dlouhý a únavný den a neuvědomila si, že její auto nepotřebuje benzin a jezdí na elektřinu. Když přijížděla k čerpací stanici, myslela jen na sladkosti, které si tam chtěla koupit.

Na videu drží v ruce tankovací pistoli a se zoufalým výrazem na autě hledá víko palivové nádrže. Když nenajde, co potřebuje, dělí si z ní legraci další motorista, který ji s hledáním začíná "pomáhat". Další posléze ženu upozorní, že vlastní elektromobil. Ta pochopí, vrátí tankovací pistoli do stojanu, a nasedá do své Tesly.

Poté, co se z videa stal virál, svůj komentář připojil i Elon Musk. Napsal: "To se občas stává. Zvyky se odbourávají jen těžko."

Ať už bylo motivem ženiny scénky cokoliv, svého dosáhla: stala se hitem internetu. Alespoň na pár dnů. Soudě podle fotografií, které zveřejňuje na svém instagramovém profilu, zřejmě to bylo hlavním důvodem její snahy natankovat palivem svou Teslu.

Zdroj: TwitterDaily Star

2023-06-02T07:05:52Z dg43tfdfdgfd