AUTO V PRAZE TO čELNě NAPáLILO DO TRAMVAJE: ŘIDIč BYL OPILý!

Během nedělního rána došlo na rozhraní Malé Strany a Hradčan k poněkud bizarní situaci. Na Chotkově ulici, která je známá svou prudkou svažovitou zatáčkou, do sebe čelně vlétly tramvaj a osobní vůz! A to ke všemu v nikterak malé rychlosti, protože vlivem nehody tramvaj opustila koleje.

K dopravní nehodě, při níž „bavorák“ opustil silnici a namířil si to přes koleje rovnou čelně do tramvaje, došlo po sedmé hodině ranní. „Jedná se o dopravní nehodu tramvaje a osobního vozidla, přičemž okolnosti a míru zavinění účastníků v tuto chvíli prošetřují policisté z dopravního oddělení,“ sdělil Blesku policejní mluvčí Jan Rybanský.

Co se jim zatím podařilo zjistit, že řidič vozidla určitě nebude mít čisté svědomí. „Dechovou zkouškou u něho bylo naměřeno přes 1 promile alkoholu,“ prozradil dále Rybanský. Dílem nehody pak na místo zamířili také záchranáři, kteří převzali do péče celkem 4 osoby. Babyboom v pražské zoo: Tahle roztomilá mláďata se tu od ledna narodila a vylíhla!

„Naštěstí se nejednalo o vážná zranění, spíše oděrky, pohmožděniny a podobná poranění,“ prozradil mluvčí Zdravotnické záchranné služby hl. m. Prahy Karel Kirs. „Po prvotním ošetření zamířili všichni do nemocnice.“

2024-07-21T07:28:54Z dg43tfdfdgfd